Er zijn ontzettend veel mogelijkheden betreft materiaal, uitvoering en accessoires om uw ideale buitenverblijf, overkapping of schuur samen te stellen. Bij een kant & klaar Hillhout of Woodvision buitenverblijf zijn veel keuzes al bepaald bij het model dat u kiest.
Bij ieder model staat aangegeven op welke manier het is opgebouwd. Eventueel kunnen we in onze showtuin van de meest gangbare modellen de verschillen en keuzes laten zien. U bent van harte welkom!

Wanneer u graag meer vrijheid wenst of een uitdagend model of uitvoering in gedachte heeft kunnen we gratis en vrijblijvend zelf een buitenverblijf voor u ontwerpen. U kunt dan ieder onderdeel van het buitenverblijf zelf bepalen. Bijvoorbeeld een grotere paalmaat, modern dak of exclusieve wandbekleding. Heeft u een afbeelding van uw ideale buitenverblijf? Ook daar kunnen we gratis een 3D-ontwerp met offerte van maken!

kant & klaar pakket

De kant en klare pakketten worden geleverd als prefab bouwpakket. Alle zaagwerkzaamheden worden in de fabriek uitgevoerd. U hoeft het alleen nog in elkaar te zetten. De Hillhout modellen zijn enorm uitgebreid en deze kunt u zelf (in 3D) samenstellen in de Hillhout configurator
De Woodvision modellen hebben minder keuzemogelijkheden. Hier kiest u voor standaardmodellen met eventueel extra opties.
Heeft u een model gezien? Wij kunnen altijd gratis en vrijblijvend een complete offerte voor u samenstellen.

ZELFBOUW PAKKET