GLAZEN SCHUIFWANDEN

Schuif van knus & warm naar open & verfrissend

Bescherm uw buitenverblijf, overkapping, poolhouse of kapschuur tegen regen, wind en vuil met een glazen panorama schuifwand. Met een glaswand verlengd u het buitenseizoen. Het zorgt ervoor dat u zelf bij kouder weer of wanneer het in de avond afkoelt comfortabel gebruikt kunt blijven maken van uw tuinverblijf.

Door te kiezen voor een wand gemaakt van glas kunt u vanuit uw lounge, tafel, buitenkeuken of welness altijd optimaal genieten van uw tuin en het buitenleven. Eventueel kunnen we de schuifwanden ook leveren met grijs getint rookglas. Dit geeft een extra luxe uitstraling en creëert nog meer privacy.

We hebben verschillende opties, leveranciers en designs om uw wand dicht te maken. Al onze schuifwanden zijn van de hoogste kwaliteitsklasse. De wielen zijn altijd verstelbaar en gekogelagerd. Het glas is gekeurd en gehard veiligheidsglas. De profielen hebben een duurzame poedercoating.

volledig maatwerk

Glazen panoramaschuifwanden van de hoogste kwaliteit. De glasdeuren worden volledig op maat gemaakt. Zo heeft u altijd de perfecte overlap. 
Kies voor bijvoorbeeld voor smallere deuren, zodat er meer open gezet kan worden.

 

meer info
standaard bouwpakket

Voordelig bouwpakket van hoge kwaliteit.
De pakketten hebben een standaard maat.
Kies voor deuren van 83, 93 of 103cm breed.
Wanneer u de inbouwhoogte doorgeeft zullen wij voor u het juiste pakket aanbieden.

 

meer info
maatwerk omlijst

Deze maatwerk schuifwanden worden voorzien van een industrieel aluminium kaderprofiel.
U kunt grepen, profielen en kleuren zelf samen.
Voor de deurvulling kunt u (per vak) kiezen uit helder glas, getint glas, mat glas, zwart trespa en nog veel meer.

meer info

VASTE GLAZEN WANDEN

PROFITEER VAN LICHT & DOORKIJK, ZONDER TE OPENEN

maatwerk hout

Vakkundig op maat gemaakt in onze zagerij.
Standaard werken we met wit gegrond hardhout. Wilt u het eventueel passend bij uw buitenverblijf? Dan maken we een kozijn van Douglas, vuren of iedere andere houtsoort die geschikt is.

 

meer info
standaard pakket

Deze trendy industriële glaswand is gemaakt van een zwart gecoat aluminium raamwerk. Vulling van gehard veiligheidsglas. De horizontale roedeprofielen kunt u zelf plakken waar u wilt.
De pui is 224cm hoog en beschikbaar in 5 standaard breedtematen.

meer info
maatwerk elementen

De strakke kaders zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, designs en verdelingen. Hierbij worden geen plak strips gebruikt, maar bestaat het element uit meerdere vakken. Hierdoor kunt u eventueel ook een dicht vak of andere vakverdeling laten maken.

meer info

meer inspiratie