Graag zijn we onderdeel van uw project!
Om de verkoop voor u (als klant) en ons (als verkopende winkel) zo veilig mogelijk te laten verlopen is het belangrijk dat alle informatie duidelijk is. Hiervoor hebben we algemene voorwaarden opgesteld. Zo zijn er naderhand geen verwarringen of discussies.
Mocht u vragen hebben n.a.v. deze voorwaarden dan vernemen we het graag.


ALGEMENE VOORWAARDEN
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op ieder aanbod en op iedere tot stand gekomen overeenkomst.
Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de consument beschikbaar gesteld.

BEDRIJFSGEGEVENS
Ben Kouters Bouwmarkt BV
Roosendaalsebaan 68
4751RD Oud Gastel Nederland
tel: 0165-512920
mail: info@bkbouwmarkt.nl
KvK Breda 20071758
BTWnr NL902533644B01

AANBOD EN OFFERTES
Offertes en aanbiedingen hebben een geldigheidsduur van 1 week, tenzij anders aangegeven. Daarna kunnen er prijswijzigingen plaatsvinden.
Mocht u na geldigheidsduur van de offerte bestellen, dan zullen we vrijblijvend een nieuwe offerte overleggen.
Het aanbod is vrijblijvend. Wij zijn gerechtigd om in overleg het aanbod te wijzigen en/of aan passen.
Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod zijn niet bindend en kunnen altijd hersteld worden.

RETOUREN
Voorraad-artikelen die onbeschadigd, volledig van lengte en in originele staat zijn kunnen eventueel zelf retour gebracht worden. U dient hiervoor de aankoopbon te overleggen.
De termijn van retourneren is 14 dagen en altijd in overleg. Materialen die speciaal voor u besteld worden, kunnen we niet retour nemen.
Wanneer we retouren moeten komen ophalen zullen er minstens €75,00 vrachtkosten berekend worden. Het bedrag van de geretourneerde materialen zullen we storten op een door u aangegeven rekeningnummer. Dit dient per mail doorgegeven te worden om fouten te voorkomen.

RECLAMATIES
Beschadigingen, manco of andere reclamaties dienen uiterlijk binnen 24 uur na levering gemeld te worden per mail en inclusief duidelijke foto’s. Wij zullen uw klacht beoordelen en wanneer de klacht gegrond is z.s.m. in overleg een vervangend artikel aanbieden. Wij kunnen nooit aansprakelijk gesteld worden voor schade die veroorzaakt wordt door vertraging of gebreken aan een product. Dat geldt ook voor arbeidskosten van derde partijen of boetes van niet gehaalde deadlines. Zodra uw bestelling zoals afspraak op uw adres geleverd is bent u zelf verantwoordelijk voor veilige en juiste opslag van de materialen. Wanneer de materialen geen veilige plaats hebben en lastig verplaatsbaar zijn, dient u dus zelf bijvoorbeeld een hekwerk te plaatsen tegen diefstal.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor problemen die ontstaan door natuurlijke eigenschappen van de materialen en waar we dus geen invloed op hebben.
Hout is een natuurproduct. Het kan kleurverschillen, noesten, scheuren, vervormingen, harsplekken en andere onregelmatigheden bevatten of deze kunnen ontstaan. Dit is dan ook geen reden voor reclamatie. Hou ten aller tijden rekening met de werking van het hout. Het kan zowel uitzetten als krimpen en zal extra vervormen en scheuren wanneer het niet juist bevestigd wordt. Ben Kouters Bouwmarkt BV is in geen enkel geval aansprakelijk voor problemen die hierdoor ontstaan. Wij hebben geen invloed op vochtigheid van het hout.
Zwart gespoten of gedompelde artikelen zijn voorzien van een grondlaag. Het is de bedoeling dat na montage deze delen altijd nog een keer behandeld worden.
Reclamaties betreft schadeplekjes, dekking van de coating of andere aan de coating gerelateerde klachten zullen we dan ook niet accepteren.
Houten ramen en deuren kunnen door werking klemmen bij hoge vochtigheid en zullen kieren vertonen wanneer het hout droog is. Zolang dit binnen de norm van de leverancier valt kunnen we hier helaas niets aan veranderen.

Bij de verkoop van alle artikelen gaan we er van uit dat u zelf of de door u aangestelde professional beschikt over de juiste kennis van het product en de montage daarvan. Wij zijn in geen enkel geval aansprakelijk voor reclamaties, schades of problemen die ontstaan door foute montage of behandeling. U dient zelf te zorgen voor een juist montage advies. Op aanvraag kunnen we u een montage handleiding of product blad van de meeste materialen toesturen. Bij klachten die beoordeeld worden door onze leverancier, is de deskundigheid van de leverancier bindend. 


Mocht u vragen hebben over de algemene voorwaarden dan vernemen wij het graag. Mail naar info@bkbouwmarkt.nl