gemaakt voor momenten

platdak model outline

Kies voor dit model als u op zoek bent naar een tuinverblijf, overkapping, poolhouse of schuur die zowel robuust, sfeervol als ruimtelijk oogt. De nok (punt) van het dak ligt in het midden van het dak. Hierdoor zijn beide dakvlakken even groot en dus mooi symmetrisch verdeeld. Dit geeft een ruimtelijk effect en er is eventueel zelfs ruimte voor een zolder. Wanneer u omhoog kijkt, geniet u van de mooie dakconstructie, die een nostalgische, landelijke sfeer geeft aan uw zithoek, buitenkeuken, tuinkamer of zithoek. U kunt uw buitenverblijf volledig zelf ontwerpen in het 3D-tekenprogramma: de Hillhout configurator. Mocht u er niet aan uit komen neem dan contact op met onze klantenservice.

eigenschappen

PALEN
140x140mm
GESCHAAFD
DRAAGBALK
140x210mm
GESCHAAFD
BETON SOKKEL
140x140x150mm
ANTRACIET
SCHOREN
METAAL
ZWART GECOAT
CONSTRUCTIE
SPECIAAL ONTWERP
VOOR STRAKKE LIJNEN
GORDING
65x140mm
INGEKEEPT

maatwerk specialist

Heeft u een bijzondere vraag? Als maatwerk-specialist kunnen we eventueel ook bijzondere wensen verzorgen. Bovenstaande eigenschappen zijn standaard bepaald bij het model wat u kiest. Bij een maatwerk-aanvraag kunt u alle onderdelen, maten, vormen, kleuren zelf bepalen. Eventueel kunnen we zelfs vanaf een foto een gratis en vrijblijvend 3D-ontwerp met offerte op maat voor u berekenen en tekenen. Onderstaande opties kunt u zowel bij een standaardmodel als een maatwerk project toevoegen om uw buitenverblijf compleet te maken.

opties

WANDEN
VEEL KEUZE
OP KLEUR
GLAS
SCHUIF
OF VAST
EXRA
RAAM
EN DEUR
DAK
METAAL
OF ECHT
KLEUREN
SPUITWERK
OF IMPREGNEREN
GOOT
ZINK
OF PVC
HEK
KRUIS
OF SPIJLEN
ZOLDER
BERGRUIMTE
OF SLAAPPLEK
VLONDER
HOUT
OF COMPOSIET
VERLICHTING
24V KLIKSYSTEEM
OF 230V

inspiratie

TUINKAMER

Door de wanden te voorzien van glazen schuifwanden en industriële glaspuien hebben we een sfeervolle tuinkamer gecreëerd die heel het jaar gebruikt kan worden.

TERRAS MET BERGING

U kunt zelf wanden, ramen, deuren en hekwerken plaatsen waar u wilt. Zo creëert u gemakkelijk een schuur of een sfeervolle zithoek met balustrade. Bij dit project is er gekozen voor sfeervolle shutterschermen.

SPELEN MET CONTRAST

Maak gebruik van contrast in kleuren en licht. De donkere wanden en steken mooi af met het lichte, warme Douglas hout. Door sommige wanden te voorzien van glaspui valt het licht mooi binnen en zodra het donker wordt gaat de verlichting aan.

start met ontwerpen

meer VAN HILLHOUT

KAPSCHUUR PREMIUM
KAPSCHUUR EXCELLENT
PLATDAK PREMIUM
PLATDAK EXCELLENT
PLATDAK OUTLINE
PLATDAK PRESTIGE
PLATDAK ALURE
zadeldak excellent
MEUBELEN
TUINDECORATIE

KIES VOOR KWALITEIT

Hillhout is al meer dan 50 jaar een betrouwbare leverancier van tuinmaterialen.  Achter deze naam gaat een rijke historie, kwaliteit, ervaring en jarenlange passie voor hout schuil.