inspiratie

ONTDEK HET BUITENLEVEN

NATUURLIJK & ROBUUST

Het groen geïmpregneerde Douglas hout geeft de overkapping een natuurlijke en warme uitstraling. De fijnbezaagde 200x200mm palen en Potdekseldelen zorgen voor een robuust effect. Voor contrast is er gekozen voor een moderne en strakke tegelvloer, vlonder, melkglasdeur en glazen schuifwanden. Zo spring het robuuste hout er nog meer uit.

LANDELIJK & INDUSTRIEEL

Een kapschuur heeft een ongelijk dak.
De voorzijde is hoger en dat was vroeger ideaal om met paard en wagen te parkeren. Tegenwoordig wordt de kapschuur meer gebruikt als royaal buitenverblijf.
De hoge nok, mooie constructie en vaak zwarte wanden geven een landelijke & klassieke uitstraling. Industriele glaswanden, authentieke houten vlonders en balustradehekken versterken dit nog extra.

MODERN & lUXE

Een modern buitenverblijf wordt gecreëerd door gebruik te maken van strakke lijnen in materiaal en ontwerp. Rhombusprofielen zijn dan ook een veel gebruikt materiaal. Deze delen zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Hier hebben we gekozen voor hardhout. De achterwand is voorzien van glad wit stucwerk en er is ook een strak wit plafond van multiplex. Dit geeft een mooi contrast met het hardhout.

UW THUIS
UW ONTWERP

We hebben een nauwkeurig geselecteerde leveranciers-netwerk voor de woon-producten.
We kijken hierbij naar kwaliteit, prijsklasse, service en mogelijkheden. Die mogelijkheden bestaan uit keuze in materiaalsoorten, designs, vorm en woonstijl.
Zo heet u bij bijna ieder product volop keuze om uw ideale design of woonstijl naar voren te laten komen.

RUIMTE DESIGNER

Upload een foto van uw woonruimte
en teken uw laminaat, vinyl of parketvloer in.
Ook kunt u wandpanelen intekenen.

ONTDEK DE PARADOR RUIMTE DESIGNER

Hout

is altijd een goede keuze

Hout is een tijdloos materiaal en toch leeft het.
Het geeft een warme, sfeervolle uitstraling in ieder project waar het in gebruikt wordt. Vorm het naar uw kleurenpallet door een mooie beits of coating of laat het juist vergrijzen om het nostalgische hout-gevoel te benadrukken.

In een moderne setting, wordt het vaak gebruikt als contrast tegen andere strakke en egale elementen. Een mooie houtnerf kan bijvoorbeeld prima gecombineerd worden met een hoogglans keuken. 

Bij een industrieel interieur benadrukt het hout de industriële sfeer van vroeger. In die combinatie mag het hout vaak robuust en verweerd zijn. 

assortiment hout

INSPIRATIE PROJECTEN EN ARTIKELEN

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 5595209337251660