UNIEKE MODELLEN VOOR WILDE PRIJZEN

In deze categorie bieden we een aantal unieke en bijzondere buitenverblijf en overkapping ontwerpen tegen een aantrekkelijke ''wilde'' prijs. Natuurlijk kunnen we, als maatwerk-specialist, deze modellen ook aanbieden in ander een design, materiaal of maat.

De weergegeven prijzen zijn richtprijzen. Wanneer u de gewenste afmeting en materiaalkeuze doorgeeft ontvangt u gratis & vrijblijvend een maatwerk offerte.

GEIMPREGNEERD VUREN/GRENEN HOUT

Wanneer grenen en vuren hout onder druk geïmpregneerd worden gaat de duurzaamheid aanzienlijk omhoog. (duurzaamheidsklasse 3) Het krijgt een groen - gele kleur, die na jaren onder invloed van zon en weersomstandigheden zal verkleuren naar grijs. Dit hout is één van de goedkoopste keuzes voor tuinprojecten, dat zonder verder te behandelen lang meegaat.

ONBEHANDELD DOUGLAS HOUT

Douglas hout heeft een lange levensduur (duurzaamheidsklasse 3) en een mooie warme uitstaling. Het wordt na droging steeds harder. Hierdoor is het gemakkelijk te bewerken en zal het daarna sterker en harder worden. Onbehandeld Douglas hout verkleurt onder invloed van zon en weersomstandigheden naar een blauwgrijze tint. Eventueel kunt u hout hout beitsen met Douglasolie, wanneer u de roze-oranje kleur wilt behouden.

GROEN GEIMPREGNEERD DOUGLAS

Wanneer het roze-oranje Douglas hout onder druk groen geïmpregneerd wordt ontstaat er een natuurlijke, warme, bruin-groene kleur. Voordeel ten opzichte van onbehandeld Douglas hout is dat deze behandeling de vergrijzing remt. Dit hout zal dus minder snel verkleuren. Wanneer het uiteindelijk toch vergrijsd is het contrast tussen buitenzijde en binnenzijde niet heel erg groot. Ideaal als u het buitenverblijf niet wilt behandelen, verven of beitsen. Ook geeft de impregneer een extra duurzaamheid aan het hout. In onze showtuin kunt u de kleur en vergrijzing ervaren.

KWALITEIT EN SERVICE

HOUTSOORT

Welke uitstraling wilt u?

KWALITEIT

Geselecteerd hout

UNIEK

Stel uw buitenverblijf zelf samen

ADVIES

Deskundig & Persoonlijk

Afwerking

Details maken het verschil

gratis transport

In de regio

ONTDEK DEZE

WILDE MODELLEN

BUITENVERBLIJVEN & OVERKAPPINGEN