Het bijzondere van Parador Laminaat

Er zijn momenteel zoveel verschillende merken laminaatvloeren te krijgen dat u vaak niet meer weet wat u moet kiezen. Wij hebben Parador vloeren gekozen als exclusieve leverancier voor ons assortiment laminaat, kunststof en parketvloeren. 5 redenen waarom;

1. Eigen productie

Parador heeft eigen fabrieken in Duitsland en Oostenrijk, waar ze zelf de vloeren produceren. Ze weten dus precies tot in detail hoe en waarmee de vloeren gemaakt worden en zijn zeer selectief in de grondstoffen, verpakking en productie. Veel leveranciers zijn alleen handelshuizen en kopen een vracht vloeren in Azië. Ze weten niet wat voor kwaliteit en materiaal ze verkopen en wanneer de voorraad op is veranderen ze van collectie.

2. Gepatenteerd klik-systeem

De laminaatvloeren zijn voorzien van een speciaal, door Parador ontwikkelde klikverbinding. Deze verbinding is heel erg stevig en moet dan ook altijd met een slaghout aangeslagen worden. De vloer blijft hierdoor goed in elkaar zitten bij iedere situatie. Verder zijn de vloeren ontzettend gemakkelijk te leggen.

3. Speciale toplaag

De Parador vloeren zijn voorzien van een extra duurzame toplaag, die nog beter tegen slijtage en krassen kan. Dit kunt u terugzien in de slijtageklassen en bijbehorende garantie.

4. Hoge kwaliteit Decorfolie

Parador produceerd vloeren met een realistische en matte folielaag, die ook voorzien is van structuur. Hierdoor lijken de decors erg op echte materialen en kunt u de structuur van bijvoorbeeld houtnerf, noesten of steenstructuur zelfs echt voelen. Vraag een monsterstukje op of ervaar dit zelf in onze uitgebreide showroom.

5. Rand-impregneer

Alle laminaatvloeren zijn voorzien van rand-impregnering. Dit voorkomt zwellen van de vloer bij vochtcontact. Hierdoor hoeft u niet bij ieder klein ongelukje met vocht uw vloer te vervangen. Natuurlijk dient het vocht wel binnen een bepaalde tijd weggehaald te worden.

6. Trends en designs

Woontrends veranderen continu en daar speelt Parador daar goed op in. Het assortiment wordt regelmatig vergroot met de nieuwste trends, maar ook blijven de klassieke best-sellers behouden. Er zijn ontzettend veel kleuren, designs en structuren en daardoor kunnen we helaas niet alles laten zien in ons experience-center. Wel kunnen we eventueel altijd nog extra stalen voor u bestellen.

7. Tips & Tricks

Parador heeft een uitgebreide site met het complete assortiment, uitgebreide uitleg en mogelijkheden om de vloer te tekenen in een ontwerp-programma. Nadat u een foto van uw woonruimte geupload heeft in het programma, kunt u daar alle vloeren intekenen. Eventueel heeft Parador een eigen YouTube kanaal, waar u filmpjes kunt kijken over de opbouw van uw vloer.

Wilt u graag inspiratie opdoen of een offerte ontvangen? Neem dan contact op met één van onze specialisten of kijk op onze website.

Geef een reactie