welkom bij de specialist IN

BUITENVERBLIJVEN

GRATIS LEVERING

(in de regio)

GRATIS OFFERTE

met 3D-tekening

GOED ADVIES

MEEDENKEND

50 JAAR

HOUTSPECIALIST

CreËer uw droom buitenverblijf

We hebben ontzettend veel mogelijkheden om uw ideale tuinverblijf te realiseren. Daarbij kijken we naar de ideale maatvoering, het perfecte design, de juiste details in de afwerking en natuurlijk uw budget. Kies voor een ontwerp met de juiste kwaliteit materialen en goed advies.

BK CREATE

Ontvang een gratis 3D-ontwerp op maat van onze specialisten. Ieder detail kunt u zelf bepalen en bijna alles is mogelijk. Omdat de materialen als losse materialen geleverd worden zijn de kosten lager.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

HILLHOUT

Stel uw luxe tuinverblijf zelf samen in het  3D-tekenprogramma van Hillhout. Uw buitenverblijf wordt volledig voorgefabriceerd en als bouwpakket geleverd. Ruime keuze in modellen, modules, wanden en kleuren.

START MET ONTWERPEN

WOODVISION

Kies voor een voordelig standaard bouwpakket blokhut, overkapping of kapschuur. Minder keuzemogelijkheden, maar van prima kwaliteit. Deze modellen hebben korte levertijden en zijn voordelig geprijsd.

BEKIJK DE MODELLEN

PROFITEER NU

EN GENIET BINNENKORT VAN UW BUITENVERBLIJF

10% KORTING

OP ALLE BUITENVERBLIJVEN

MAAK EEN AFSPRAAK

hOE STELT U HET PERFECTE BUITENVERBLIJF SAMEN?

Wanneer u op zoek bent naar een buitenverblijf, overkapping, tuinhuis of kapschuur is het allereerst belangrijk om een model en formaat te kiezen dat aansluit bij uw wensen en gebruik. Wilt u graag buiten koken in een mooie, grote buitenkeuken met barbecue dan heeft u ook een bijpassende eettafel nodig. U wilt natuurlijk niet lastig met een bordje op schoot in uw loungebank een culinair meesterwerk opeten. Deze wensen en elementen bepalen vaak hoe groot het buitenverblijf moet zijn. 

Nadat u een idee heeft van de maatvoering kunt u gaan kiezen uit verschillende designs, materialen en afwerkingen. Er zijn verschillende dak-uitvoeringen met ieder de eigen uitstraling, nadelen en voordelen. Een kapschuur wordt meestal uitgevoerd met dakpanprofielplaten of dakpannen. Bij een plat dak is rubberen epdm dakbedekking de meest duurzame oplossing.

In onze showtuin kunt u ervaren welke ruimte, maatvoeringen en mogelijkheden van een luxe buitenverblijf passen bij uw gebruik.

maak een afspraak met onze specialisten

BEZOEK ONZE UITGEBREIDE SHOWTUIN & EXPERIENCE CENTRE

MODELLEN

ONZE FAVORIETEN

OPTIES

WELKE STIJL PAST BIJ UW PROJECT?

ACCESSOIRES

MAAK UW PROJECT COMPLEET

ONTVANG INSPIRATIE & TIPS

SCHRIJF IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF