SFEERVOLLE & DUURZAME

VERLICHTING

VAN HOGE KWALITEIT

KWALITEIT

MET GARANTIE

UITGEBREID

ASSORTIMENT

DESKUNDIG

ADVIES

PERSOONLIJKE

BEGELEIDING

buiten verlichting

KLIKSYSTEEM 24V

Duurzaam kliksysteem voor buitenverlichting, wat gemakkelijk en veilig te instaleren, bedienen en uit te breiden is. Degelijke Duitse kwaliteit, goede vochtbestendigheid en maar liefst 5 jaar Paulmann garantie.

SOLAR LED

Degelijke en duurzame verlichting op zonnenenergie. Gemakkelijke en snelle montage zonder kabels. Paulmann staat garant voor degelijke, duurzame en interessant geprijsde verlichting met 5 jaar garantie.

230V VERLICHTING

De combinatie hout en verlichting geeft uw tuin of woonruimte een speelse en sfeervolle uitstraling. Kies uit standaard modellen of laat uw houten lamp op maat maken. Vraag naar de mogelijkheden.

POPULAIRE ARTIKELEN

binnen verlichting

INBOUWSPOT

WANDSPOT

HANGLAMP

TAFELLAMP

LEDSTRIP

SMART VERLICHTING

STAANDE LAMP

LED PANEEL

LAMPEN

POPULAIRE ARTIKELEN

eindeloze mogelijkheden

WAT VOOR VERLICHTING ZOEKT U?

BEDIENING

Alles is mogelijk. Van Smart bediening met een app op de telefoon of tablet tot een simpele drukschakelaar of analoge tijdsschakelaar. Zolang het voor u goed werkt is het prima.

KEUZE

We hebben ontzettend veel mogelijkheden in kleuren, dimfuncties, grootte, designs en afwerking van de lampen. In onze uitgebreide experience centre kunt u de meeste lampen ervaren.

KWALITEIT

Keuze uit een groot assortiment van betrouwbare leveranciers. Zij bieden een degelijke kwaliteit, goede garantie en scherp geprijsd.

KLANTENSERVICE