WELKOM BIJ BEN KOUTERS BOUWMARKT

een duurzame & sfeervolle

SCHUTTING

OP MAAT GEMAAKT

HOUT – BETON SCHUTTING
BETOWOOD STAPELSCHUTTING
GEIMPREGNEERDE TUINSCHERMEN
HARDHOUTEN TUINSCHERMEN
DOUGLAS TUINSCHERMEN
COMPOSIET TUINSCHERMEN
GAASPANELEN
SHUTTERSCHERMEN

VOORDELIG & PROFESSIONEEL GEMONTEERD

HOGE KWALITEIT
GRATIS OFFERTE OP MAAT
GOED ADVIES

Stel uw ideale schutting compleet zelf samen. De meest duurzame basis is een betonpaal met bijpassende betonplaat. Dit betonsysteem is super stevig en rot niet. Er is keuze uit verschillende typen en kleuren beton en er zijn ook hoge betonplaten met een leisteen of rotsmotief. Tuinschermen zijn er in allerlei maten, vormen, materialen en design. Meest gekozen in nog altijd een tuinscherm van duurzaam geïmpregneerde grenen planken 21 planks. Dit is één van de voordeligste schermen, die goed van kwaliteit is en nauwelijks doorkijk heeft. 

TUINSCHERMEN

Schermen zijn er in alle soorten en maten. Gemaakt van vuren, grenen, hardhout, composiet, aluminium of natuurlijke materialen.
De meest populaire schermen hebben we op voorraad. Deze schermen hebben speciale extra scherpe prijzen.

VOORRAAD SCHERMEN

SCHERMEN OP BESTELLING

Nog meer schermen vindt u het onderstaande bestelprogramma. Wij hebben regelmatig aanvoer, dus de levertijd is vaak erg kort.
Sommige prijzen zijn op aanvraag. Eventueel kunnen we ook schermen op maat maken of losse materialen leveren om zelf een schutting of scherm te maken. 

BETON SYSTEMEN

EEN STEVIGE & DUURZAME BASIS VOOR UW SCHUTTING

Een betonsysteem als basis voor uw schutting is de meest duurzame optie. Prijstechnisch doet beton niets onder voor hout en het heeft een hele lange levensduur. De palen zijn voorzien van een kleine sleuf aan de onderzijde, waar de betonplaat in geplaatst wordt. De betonplaat wordt ongeveer 10cm in de grond geplaatst. Dit geeft stevigheid aan de schutting en voorkomt dat er grond onder de schutting wegzakt.

BETONSYSTEEM stampbeton

BETONSYSTEEM DE LUXE

BETON SYSTEEM MET ROTS-MOTIEF

De beton heeft een gladde en egale structuur.
De palen worden geleverd met diamantkop.
Platen zijn dubbelzijdig voorzien van rots of leisteen motief.
Verkrijgbaar in antraciet en zwart gecoat.

KLIK HIER VOOR MEER MOTIEF PLATEN INSPIRATIE

BETON SYSTEEM BETOWOOD

Bij een Betowood schutting zijn de palen aan de onderzijde voorzien van een sleuf voor de betonplaat. Daarboven is een smallere sleuf (30mm) waar de wanddelen in gestapeld worden. Er zijn standaard Betowood schermen in verschillende uitvoeringen. Deze bestaan uit blokhutprofielen met een afdeklat. U kunt ook andere delen, zoals bijvoorbeeld rhombusprofiel in deze palen stapelen.

KLIK HIER voor het betowood assortiment

NATUURLIJKE AFSCHEIDING

AUTHENTIEKE & LEVENDIGE MATERIALEN

Materialen zoals wilg, riet, kastanje en bamboe staan garant voor een natuurlijke oase in uw eigen tuin. Ze vormen één geheel met het gras, planten en bomen.

Bamboe is een wat strakker materiaal om te zien en geeft uw tuin een modern & oosterse sfeer. Het is verkrijgbaar in zwart en blanke kleur.

Wilg is kronkelend gevlochten en oogt verweerd. Het geeft uw schutting een authentiek en nostalgische uitstraling. Omdat het gevlochten is hebben deze schermen wat meer doorkijk.

Riet en Heidemat worden met ijzerdraad gevlochten en vormen een dichte natuurlijke haag. Nadeel is dat deze rollen erg gevoelig zijn voor wind en beschadiging. De rollen moeten daarom regelmatig vervangen worden, omdat ze uitvallen.

Deze en veel andere natuurlijke materialen worden geleverd als rol en moeten nog op een stevig basis frame gemonteerd worden.
Natuurlijk kunnen we u hierin adviseren.

ACCESSOIRES

ALS TOEVOEGING OP UW VLOER OF OM ONDERHOUD TE PLEGEN

Interesse?
MAAK EEN AFSPRAAK

VUL UW GEGEVENS IN & WIJ NEMEN CONTACT OP

    Blijf up to date

    Ontvang de
    BK-nieuwsbrief

    Boordevol tips, tricks, inspiratie en nieuwtjes over alle kluswerkzaamheden in en rondom de woning. Van volledige high-tech design buitenverblijven tot kleine klusjes in het huis.